01 / Projektowanie
Nasz zespół projektowy, czyli Mateusz, Anna i Joanna, którzy odpowiedzialni są za przygotowanie w pełni funkcjonalnego oraz zgodnego z normami i wytycznymi Sanepidu projektu technologii kuchni.
Ich praca zaczyna się już na etapie inwentaryzacji Twojego lokalu, następnie otrzymujesz koncepcję ustawienia urządzeń i po jej akceptacji wykonywany jest pełen projekt technologii, na który składają się:
- projekt technologii gastronomii (rysunki rozmieszczenia mebli i urządzeń),
- wykonanie rysunków rozmieszczenia punktów zasilania i odbioru – elektryka/wod kan/wentylacja/gaz, układ ścian za wzmocnieniami
- dobór okapów,
- zestawienie urządzeń wraz z mocami,
- opis technologii gastronomii,
- zaopiniowanie pod względem zgodności z warunkami SANEPID
Praca naszego działu projektowego trwa jednak do końca inwestycji. Ponieważ konsultują oni realizację na każdym etapie, aby mieć pewność, że prace wykonywane są zgodnie z projektem.
- Kompletny projekt
technologii - Opinia
sanepidu - Koordynacja
na budowie