01 / Projektowanie

 

Nasz zespół projektowy, czyli Mateusz, Anna i Joanna, którzy odpowiedzialni są za przygotowanie w pełni funkcjonalnego oraz zgodnego z normami i wytycznymi Sanepidu projektu technologii kuchni.

Ich praca zaczyna się już na etapie inwentaryzacji Twojego lokalu, następnie otrzymujesz koncepcję ustawienia urządzeń  i po jej akceptacji wykonywany jest pełen projekt technologii, na który składają się:

  • projekt technologii gastronomii (rysunki rozmieszczenia mebli i urządzeń), 
  • wykonanie rysunków rozmieszczenia punktów zasilania i odbioru – elektryka/wod kan/wentylacja/gaz, układ ścian za wzmocnieniami
  • dobór okapów,
  • zestawienie urządzeń wraz z mocami,
  • opis technologii gastronomii,
  • zaopiniowanie pod względem zgodności z warunkami SANEPID

Praca naszego działu projektowego trwa jednak do końca inwestycji. Ponieważ konsultują oni realizację na każdym etapie, aby mieć pewność, że prace wykonywane są zgodnie z projektem.

  • Kompletny projekt
    technologii
  • Opinia
    sanepidu
  • Koordynacja
    na budowie